The Cornerstone

Een krachtige start voor blijvende sociale duurzaamheid

/ Versterk je impact, start de verandering

Sociale duurzaamheid kan je als organisatie makkelijk bereiken. Het hoeft niet te voelen alsof je daarvoor een berg werk moet verzetten. 

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het ploeteren door policies aan, voeren GAP-analyses uit en voorzien trainingen onder leiding van experts die jou en je team – van nieuwe medewerkers tot managers en zelfs stakeholders – uitrusten met de tools die je nodig hebt. 

Social Hotspot Mapping

/ Bekijk waar je exact impact hebt

Social hotspot mapping biedt jou een krachtig instrument aan om de gebieden te identificeren en aan te pakken waar bedrijfsactiviteiten mogelijk aanzienlijke sociale impact hebben. Deze methode belicht de potentiële risico’s en kansen met betrekking tot arbeidsomstandigheden, mensenrechten, gemeenschapsgezondheid en andere cruciale sociale factoren in de gehele supply chain.

Social Safeguard Policies

/ Welke policies kan jij integreren?

Ontdek hoe The Cornerstone jou helpt bij het implementeren van robuuste Social Safeguard Policies in jouw bedrijf. Wij bieden op maat gemaakte begeleiding en frameworks aan om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf ethisch verantwoord te werk gaat en eerlijkheid en vertrouwen bevordert binnen jouw community en daarbuiten.

Gap analysis

/ Waar ligt de kloof tussen je werking en je doel?

Onze gap-analysis overbrugt de kloof tussen jouw huidige werking en jouw ideale duurzaamheidsdoelen. Onze grondige beoordeling identificeert belangrijke verbeterpunten en geeft je praktische inzichten om jouw sociale impact te verbeteren. 

Trainings

/ Word zelf expert

Ontdek onze uitgebreide trainingsprogramma’s over sociale duurzaamheid, ontworpen om jouw team te versterken met praktische kennis en vaardigheden.  Leer hoe data besluitvorming kan sturen en word zelf expert in het interpreteren en effectief gebruiken ervan.

Onze aanpak:
no-nonsense en data-gedreven

/ Wij leiden bedrijven naar tastbare verandering

Het hoeft niet te voelen alsof je een berg beklimt wanneer je wil investeren in sociale duurzaamheid. Bij The Cornerstone beginnen we met het zetten van stappen richting een neutrale impact en bouwen we daarop voort. Onze oplossingen vullen doeltreffend jouw specifieke noden in en zijn altijd gebaseerd op data en feiten.

Iedereen die betrokken is bij je bedrijf heeft baat bij onze sociale duurzaamheidsoplossingen

/ Organisaties floreren wanneer de mensen dat doen

De inspanningen die je levert om een veilige werkplek te creëren waarin mensen bereid zijn voor jou the extra mile te gaan.

Hoe je langetermijnrelaties opbouwt en risico’s van sociale onrechtvaardigheid beheert in je value chain.

Hoe jouw bedrijf de mensen rondom haar beïnvloedt en met hen samenwerkt.

De mensen wiens leven je wilt verbeteren door jouw product, service of dienst aan te bieden.