The Cornerstone

Sociale duurzaamheidsoplossingen als leidraad naar succes

Meet, Manage, Maak het verschil

Bij The Cornerstone geloven we in de kracht van data om positieve maatschappelijke verandering te stimuleren. 

Daarom bieden we jouw organisatie een breed scala aan datagedreven oplossingen aan, gericht op het creëren van sociale duurzaamheid en sociale impact. Onze diensten omvatten alles van assessments tot frameworks, strategieën en roadmaps die jouw organisatie te helpen vooruitgaan.

Hoe we jou helpen

/ Van een neutrale impact tot sociale verandering

Begin klein &
krijg inzicht

/ Zet moeiteloos die eerste stappen

Begin moeiteloos aan je reis naar sociale duurzaamheid met The Cornerstone. Laat ons je wegwijs maken in Social Safeguard Policies, Verzamel waardevolle inzichten in waar je nu staat dankzij onze GAP-analyses en zet die eerste praktische stappen naar een sociaal duurzamer bedrijf dankzij praktische trainingen.

Bereid je voor
op rapportage

/ Vooruitdenken om vooruit te gaan

Bereid je voor op de stijgende vraag naar geavanceerde rapportage rond sociale duurzaamheid. Wij maken je wegwijs doorheen het rapportage-landschap met maturity assessments, uitgebreide footprint-frameworks en ESG-doelrapportagetools. Zo kan jij aan de slag met duidelijke en conforme rapporten. 

Verbeter je
sociale voetafdruk

/ Van duurzaamheid naar impact

Wil jij een stapje verder gaan? Onze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat je feilloos kunt evolueren van een sociaal duurzame naar sociaal impactvolle organisatie. We bieden je een resem aan uitgebreide strategieën en roadmapping-tools aan om blijvende sociale impact te creëren.

Begin
eraan

Onze aanpak:
no-nonsense en data-gedreven

/ Wij leiden bedrijven naar tastbare verandering

Het hoeft niet te voelen alsof je een berg beklimt wanneer je wil investeren in sociale duurzaamheid. Bij The Cornerstone beginnen we met het zetten van stappen richting een neutrale impact en bouwen we daarop voort. Onze oplossingen vullen doeltreffend jouw specifieke noden in en zijn altijd gebaseerd op data en feiten.

Enkele bedrijven die we al op weg hielpen naar sociale duurzaamheid

/ Word jouw verhaal het volgende succesverhaal?

Let's talk!

Klaar om jouw visie te veranderen naar een bloeiende, mensgerichte realiteit? Laten we bespreken hoe onze expertise jouw sociale duurzaamheid kan versterken.

Contact