The Cornerstone

Proactief zijn is de sleutel naar succesvolle rapportage

/ Praktische strategieën en deskundige begeleiding

Als organisatie bereid je je maar beter voor op de onvermijdelijke toename van verplichte rapportage rond sociale duurzaamheid. Naarmate de regels strenger worden en het toezicht toeneemt, zijn proactieve maatregelen noodzakelijk.

Onze oplossingen, waaronder robuuste footprint frameworks en deskundige begeleiding bij rapportage, stellen bedrijven in staat om in alle vertrouwen aan de verplichte rapportageverplichtingen te voldoen.

Bovendien biedt The Cornerstone praktische hulp aan gedurende het hele rapportageproces. Dat maakt het voor jou makkelijk om een positie als sociale duurzaamheidsleider in te nemen.

Double
Materiality Analysis

/ Identificeer je prioriteiten

Zogenaamde double materiality assessments zijn een cruciaal instrument om je een weg te banen door de complexiteit van duurzaamheidsrapportage.

Door deze assessments uit te voeren, stelt The Cornerstone jouw bedrijf in staat om de huidige belangrijke kwesties & prioriteiten te identificeren – waardoor transparantie, verantwoordingsplicht en algehele sociale duurzaamheidsprestaties binnen jouw bedrijf aanzienlijk worden verbeterd.

Footprint
Framework

/ Sterke inzichten voor beslissingen

Een stevig framework zorgt voor betrouwbare datavergaring en -analyse – cruciaal voor het voldoen aan rapportagevereisten en het invullen van je sociale verantwoordelijkheid.

Door dit framework te gebruiken, krijg je inzicht in  je prestaties op het gebied van sociale duurzaamheid – dat ondersteunt je bij het maken van goed geïnformeerde beslissingen en het strategisch prioriteren van duurzaamheidsinitiatieven.

Eerste hulp bij
Rapportage

/ Van complexiteit naar rapport

Rapportage die focust op aspecten zoals diversiteit, arbeidspraktijken en betrokkenheid bij de community wordt steeds vaker verplicht. Toekomstige regelgeving zal dan ook nog meer robuuste en transparante rapportage eisen.

The Cornerstone is gespecialiseerd in het opstellen van nauwkeurige rapporten met de juiste gegevens en expertise, om naleving en proactieve rapportage te waarborgen.

Onze aanpak:
no-nonsense en data-gedreven

/ Wij leiden bedrijven naar tastbare verandering

Het hoeft niet te voelen alsof je een berg beklimt wanneer je wil investeren in sociale duurzaamheid. Bij The Cornerstone beginnen we met het zetten van stappen richting een neutrale impact en bouwen we daarop voort. Onze oplossingen vullen doeltreffend jouw specifieke noden in en zijn altijd gebaseerd op data en feiten.

Iedereen die betrokken is bij je bedrijf heeft baat bij onze sociale duurzaamheidsoplossingen

/ Organisaties floreren wanneer de mensen dat doen

De inspanningen die je levert om een veilige werkplek te creëren waarin mensen bereid zijn voor jou the extra mile te gaan.

Hoe je langetermijnrelaties opbouwt en risico’s van sociale onrechtvaardigheid beheert in je value chain.

Hoe jouw bedrijf de mensen rondom haar beïnvloedt en met hen samenwerkt.

De mensen wiens leven je wilt verbeteren door jouw product, service of dienst aan te bieden.