The Cornerstone

Gamechangers die data en expertise slim combineren

/ Wij geloven dat organisaties bloeien wanneer mensen dat ook doen

Wij geloven dat organisaties floreren wanneer hun mensen floreren, en dat gemeenschappen gedijen wanneer hun leden dat doen. Daarom brengen we topexperts, technologie en data samen om organisaties te ondersteunen bij het creëren van een sociaal duurzame omgeving waarin alle belanghebbenden kunnen gedijen.

Door op wetenschap gebaseerde oplossingen te creëren die zijn afgestemd op jouw organisatie, versnellen we jouw reis van het begrijpen van je huidige sociale impact naar het implementeren van toekomstgerichte acties die jouw marktwaarde aanzienlijk verhogen.

Meet the founders

/ Pioniers in hart en ziel

Katrien Van Rompay

Founder
Empowering Social Impact
and Sustainability.

Katrien Van Rompay is de oprichter van The Cornerstone en een deskundige op het gebied van sociale duurzaamheid. Met haar uitgebreide ervaring helpt zij bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van duurzame strategieën die zowel sociaal verantwoord als economisch levensvatbaar zijn. Haar diepgaande kennis en passie voor duurzame ontwikkeling stellen klanten van The Cornerstone in staat om hun impact op de samenleving te vergroten, terwijl ze tegelijkertijd hun bedrijfsdoelen bereiken. Katrien’s innovatieve benadering en toewijding maken haar een onmisbare partner voor organisaties die streven naar een duurzame toekomst.

Sebastian Van Dingenen

Co-founder
Driving Social Impact through
Data-Driven Tools.

Sebastian Van Dingenen is een veelzijdige professional bij The Cornerstone, met uitgebreide ervaring als IT-administrator en data-engineer. Hij speelt een cruciale rol in het ondersteunen en uitbreiden van de tools van The Cornerstone, waardoor bedrijven hun digitale transformatie kunnen versnellen. Zijn technische expertise en innovatieve oplossingen helpen organisaties om hun gegevensbeheer te optimaliseren en efficiënte, schaalbare systemen te implementeren. Sebastian’s toewijding aan technologie en datagestuurde beslissingen maken hem een onmisbare schakel in het succes van de klanten van The Cornerstone.

Lise Bouttery

Co-founder
Building Thriving,
People-First Companies.

Lise Bouttery is de medeoprichter van The Cornerstone en een gepassioneerde Sustainable HR Expert. Met meer dan 10 jaar ervaring in tech start-ups en scale-ups, focust zij op het verbeteren van bedrijfsresultaten door HR en sociale duurzaamheidsstandaarden. Lise biedt heldere, uitvoerbare inzichten voor ESG-rapportage en helpt bedrijven complexe data om te zetten in overtuigende rapporten. Haar expertise in duurzame HR-praktijken stelt organisaties in staat hun reputatie te verbeteren, toptalent aan te trekken en een cultuur van duurzaamheid te bevorderen.

Hilde De Decker

Inspiring Performance and People-Centric Change.

Hilde De Decker inspireert verandering met een sterke focus op mensen. Met haar uitgebreide expertise in bedrijfsdynamieken, leiderschap en veranderingsmanagement, daagt zij organisaties uit om hun prestaties te verbeteren door hun meest waardevolle bezit – de mensen – op de voorgrond te plaatsen. Als serieel ondernemer begrijpt Hilde de uitdagingen van ondernemerschap en bedrijfsvoering. Haar unieke ervaring en inzicht maken haar een onmisbare partner voor bedrijven die streven naar duurzame groei en verbeterde prestaties.

Enkele bedrijven die we al op weg hielpen naar sociale duurzaamheid

/ Word jouw verhaal het volgende succesverhaal?

Onze impact op jouw bedrijf

/ Wees de toekomst een stapje voor

Enkel focussen op winst maken volstaat niet meer in het dynamische zakelijke landschap van vandaag. Niet alleen worden je eindgebruikers kritischer, maar ook je werknemers en de omgeving rondom je stellen steeds meer vragen over je sociale beleid. Bovendien neemt de verplichting om verantwoording af te leggen binnen wettelijke kaders meer en meer toe.

Als voorlopers in het humaniseren van bedrijven en het creëren van People-first omgevingen, begrijpen we als geen ander voor welke uitdagingen jouw organisatie vandaag staat. Daarom helpen we jou om aan die veranderende verwachtingen te voldoen. Onze data-gedreven en onderzoeksgerichte aanpak empowert bedrijven om sociale duurzaamheid te omarmen en zo blijvende waarde te creëren op lange termijn.

Wie sociaal duurzaam is, beheert de impact van zijn organisatie
op alle stakeholders

VERZEKER JE FINANCIERING

Trek de juiste (impact) investeerders aan

Financier je People-first plannen met de kennis van The Cornerstone en onze praktische stappenplannen en trek zo de juiste investeringen aan.

TOON DE WEG

Neem het voortouw door transparant te zijn

Speel in op de groeiende marktvraag naar sociale duurzaamheid met onze bewezen strategieën en blijf zo een stapje voor op de toenemende vraag naar verantwoording.

BOUW VERTROUWEN OP

Versterk
je imago

Twee vliegen in één klap! Versterk je reputatie naar de buitenwereld en naar je eindgebruikers toe en trek tegelijkertijd talent aan binnen je bedrijf.

Iedereen die betrokken is bij je bedrijf heeft baat bij onze sociale duurzaamheidsoplossingen

/ Organisaties floreren wanneer de mensen dat doen

De inspanningen die je levert om een veilige werkplek te creëren waarin mensen bereid zijn voor jou the extra mile te gaan.

Hoe je langetermijnrelaties opbouwt en risico’s van sociale onrechtvaardigheid beheert in je value chain.

Hoe jouw bedrijf de mensen rondom haar beïnvloedt en met hen samenwerkt.

De mensen wiens leven je wilt verbeteren door jouw product, service of dienst aan te bieden.