The Cornerstone

Van sociale duurzaamheid naar sociale impact

/ Sociale impact laat je organisatie bloeien

Sociale duurzaamheid biedt fundamentele beginselen voor wie impact wil creëren. Sociale doelen in kernstrategieën gieten, positieve verandering teweegbrengen, continu resultaten meten… Wie echt sociale impact wil bereiken, kan dat doen met onze hulp.

Bij The Cornerstone zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven naar impactvolle acties die gemeenschappen ten goede komen en op lange termijn duurzame verandering stimuleren.

Social impact strategie

/ Van doel naar relevantie

Een op maat gemaakte sociale impactstrategie stelt jouw bedrijf in staat om betekenisvolle sociale doelen te bereiken en maatschappelijk relevant te worden. Door belangrijke maatschappelijke uitdagingen te identificeren en aan te pakken via strategische initiatieven, kan jouw bedrijf haar reputatie versterken en sterkere relaties opbouwen met stakeholders.

Onze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat jouw waarden en doelstellingen worden nageleefd. We begeleiden je bij de implementatie van impactvolle doelen en programma’s op het gebied van sociale duurzaamheid en sociale impact.

 

Uitgebreide roadmapping

/ Van doel naar relevantie

Een uitgebreide roadmap helpt jouw organisatie om sociale impactdoelen te bereiken en maatschappelijk relevant te worden. Terwijl een strategie jouw algemene doelen en initiatieven definieert, legt een roadmap de specifieke stappen, tijdlijnen en middelen vast die nodig zijn om die doelen te bereiken.

Ons op maat gemaakt roadmapproces zorgt ervoor dat je een duidelijk en praktisch plan hebt om jouw sociale impact te vergroten, waarbij alle stakeholders effectief worden betrokken. Door elke implementatiefase gedetailleerd te beschrijven – van de eerste beoordeling tot de uiteindelijke resultaten – bieden onze roadmaps een gestructureerd pad naar succes aan.

HR-improvement
track

/ Impact creëren vanuit je bedrijf

Door intern te beginnen, kun je duurzame verbeteringen doorvoeren die positieve effecten hebben op jouw team en de bredere gemeenschap die je bedient.

Het HR Improvement Track geeft je de tools in handen om jouw bedrijf effectief te leiden met gefocuste HR-strategieën en praktijken.

Door HR-processen te verbeteren en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen binnen jouw team, creëer je een omgeving waarin jouw mensen kunnen gedijen en excelleren. Dit programma helpt je concrete veranderingen door te voeren die niet alleen de bedrijfscultuur versterken, maar ook de sociale impact van jouw bedrijf vergroten.

Onze aanpak:
no-nonsense en data-gedreven

/ Wij leiden bedrijven naar tastbare verandering

Het hoeft niet te voelen alsof je een berg beklimt wanneer je wil investeren in sociale duurzaamheid. Bij The Cornerstone beginnen we met het zetten van stappen richting een neutrale impact en bouwen we daarop voort. Onze oplossingen vullen doeltreffend jouw specifieke noden in en zijn altijd gebaseerd op data en feiten.

Iedereen die betrokken is bij je bedrijf heeft baat bij onze sociale duurzaamheidsoplossingen

/ Organisaties floreren wanneer de mensen dat doen

De inspanningen die je levert om een veilige werkplek te creëren waarin mensen bereid zijn voor jou the extra mile te gaan.

Hoe je langetermijnrelaties opbouwt en risico’s van sociale onrechtvaardigheid beheert in je value chain.

Hoe jouw bedrijf de mensen rondom haar beïnvloedt en met hen samenwerkt.

De mensen wiens leven je wilt verbeteren door jouw product, service of dienst aan te bieden.